top of page

Over ons

 

Loon- en grondverzetbedrijf Gerritsen Heteren BV is een familiebedrijf dat in 1950 is opgericht door Dirk Gerritsen. Wij zijn begonnen met paard en wagen om het fruit bij de fruittelers in de Betuwe op te halen. Het fruit transporteerde wij dan naar de veiling in Zetten.

 

Vervolgens haalden wij met deze 1 pk de vuilnis op in Heteren en Randwijk. Zoon Theo, geholpen door zijn vrouw Joke, ging hiermee verder. Hij kocht in 1956 een David Brown tractor. Al snel volgde de eerste machine voor achter de tractor. Dit was een cirkelmaaier speciaal voor de boomgaarden. Vervolgens werd een schudder, kitser en een kleine balenpers aangeschaft.

 

 

In 1973 kwam zoon Eric in het bedrijf, gevolgd door zoon Harold in 1980. Het machinepark groeide snel tot het uitgebreide machinepark dat het nu is. Zoon Eric stapte in 1992 uit het bedrijf en helaas overleed vader Theo in 1996 op 64-jarige leeftijd.

 

Sinds 1996 besturen Harold en zijn vrouw Antoinette het bedrijf met veel passie en enthousiasme. Op de achtergrond is ook Joke, de vrouw van Theo, nog altijd actief binnen het bedrijf. Een drijvende kracht waar wij altijd op terug kunnen vallen. 

 

Gerritsen Heteren BV is dus ook na al die jaren nog steeds een ècht familiebedrijf.

bottom of page