top of page

Agrarisch loonwerk

 

Agrarisch loonwerk is een dienstverlening in de agrarische sector die zich richt op alles wat te maken heeft met voedselwinning voor dieren. Wij beschikken over diverse grondbewerkingsmachines om hiermee een goed zaaibed voor uw gewas te realiseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ploeg, een cultivator, een rotorkopeg of een frees

 

Na het beoordelen van de grondsoort en het inzetten van de juiste grondbewerkingsmachine(s) kunnen wij voor u ook diverse gewassen zaaien. Wij hebben onder andere een doorzaaimachine, een pijpenzaaimachine en een zaaicombinatie. Tevens beschikken wij ook over een 6-rijen maiszaaimachine met toevoeging van maismest. Met onze hakselaar kunnen wij de mais voor u hakselen en zorgen dat deze netjes bij u in de kuil komt.


Bent u in het bezit van grasland dan kunnen wij dit voor u maaien (met een triple maaier), schudden, harken, persen en gras hakselen

Voor het persen van hooi en stro hebben wij verschillende mogelijkheden, waaronder kleine hooibaaltjes, ronde balen, vierkante pakken en claaspakken. Ronde en vierkante pakken kunnen uiteraard ingewikkeld worden in folie en alle balen kunnen ook voor u worden getransporteerd. 

 

Verder kunnen wij zorgen voor het strooien van kunstmest, vaste mest en kalk. Bij het uitrijden van drijfmest kunnen wij u helpen met onze Vervaet driewieler. Tevens kunnen wij u de drijfmest ook leveren. Zoals u kunt lezen zijn wij in staat veel van uw werkzaamheden te verzorgen. U kunt zelfs voor het spuiten van uw gras- of maisland bij ons terecht.

 

bottom of page