top of page

Grondverzet

 

Wij verrichten voor u alle voorkomende werkzaamheden binnen het grondverzet in de breedste zin van het woord. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit; aannemers binnen de grond-, weg-, en waterbouw, overheidsinstellingen en particulieren.

 

Graafmachines vormen de basis van ons machinepark. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten. Minigravers van 800 kg tot 3,5 ton zijn vooral werkzaam in de kabel- en leidingbouw en op plaatsen waar een grote machine niet voldoende werkruimte heeft. Als er zwaardere werkzaamheden op een relatief klein oppervlakte moeten worden uitgevoerd hebben wij een midi rupskraan van 6 ton en 8 ton of een mobiele kraan van 8 ton. Verder zijn wij ook in het bezit van een mini shovel van 2.770 kg en een kipkar met een laadvermogen van 4,5 m³. Wat wij ook vaak inzetten voor particulieren is onze rupsdumper van 800 ltr. Deze is vooral handig voor achtertuinen waar het grotere materieel niet bij kan. 

 

Voor het grotere werk hebben wij twee mobiele kranen van 15 ton uitgerust met draai/kantelstuk. Hierbij hebben wij diverse hulpstukken zoals een stenenklem, sorteergrijper en een knijperbak. Ook zijn wij in het bezit van een 18 tons rupskraan uitgerust met verschillende hulpstukken zoals een taludbak om sloten mee te graven. Verder beschikken we nog over drie kipkarren van 15 m³ met dakluiken en over drie grote shovels die tevens ingezet kunnen worden voor agrarisch loonwerk. Mochten de wegen vies geworden zijn, om welke reden dan ook, beschikken wij over een rolbezem om daarmee uw terrein of wegen weer schoon te maken. Dit eventueel in combinatie met onze watertank

 

bottom of page